Sobre nosaltres...

Fusing Glass | Designed in Barcelona

Som un taller de vidre artesanal, ens dediquem a l’elaboració de joieria i bijuteria en vidre. Totes les nostres peces estan dissenyades i fetes 100% a mà en el nostre taller amb diverses tècniques i acabats tradicionals, la qual cosa els atorga una gran qualitat i la singularitat de les peces fetes una a una.

El nostre concepte és la combinació de vidres clàssics i nobles amb disseny contemporani.

El nostre taller es troba a Canet de Mar, Barcelona, poble Modernista de referència molt a prop del Mediterrani, que ens motiva i inspira.

Des de l’any 2005 comercialitzem les nostres creacions en diferents fires d’artesania a Barcelona, a les quals prenem contacte directe amb els nostres clients i també de forma online a través de diferents plataformes.

Adrian Lammoglia

mmglass | fusing glass | barcelona

Tècniques

Et mostrem amb quines tècniques treballem les nostres peces fetes 100% a mà en el nostre taller.

Fusing
És una tècnica mitjançant la qual es fonen diferents vidres entre si, de manera total o parcial mitjançant l'acció de la calor (entre 790º-830º) la qual cosa ens dóna una fusió total creant una nova placa (vidre pla) o fusions parcials (a mig fondre). El fusing combina a parts iguals creativitat, atorga infinites possibilitats de combinacions entre si, i tècnica, per l'exactitud en les enfornades i en el manipulat per aconseguir resultats òptims.
Termoformat
Consisteix en modelar làmines o plaques de vidre mitjançant el control de la calor del forn i la gravetat, per això ens servim de motlles, suports, i suports per aconseguir curvatures i relleus. S'utilitza tant per a copiar formes (motlles) com perquè el vidre deformi naturalment (caiguda lliure). Està en el saber fer de l'artesà el aturar el procés en el moment exacte per aconseguir plasmar la idea de l'objecte que es realitza.
Tècniques en fred
Aquestes són generalment per als acabats i a causa de la naturalesa del vidre i la maquinària que s'utilitza es realitzen amb aportació d'aigua. Trepat, netejat, bisellat i polit són alguns dels procediments que s'utilitzen per a l'acabat de les peces, havent de ser aquests en diverses etapes i amb diferents granulometries de més gruixut a més fi fins a aconseguir els acabats de qualitat que només s'aconsegueixen manualment.

Materials

Bullseye, Murano, Spectrum...

Sent el nostre protagonista principal, només treballem amb vidre de contrastada qualitat.

Tots els nostres productes estan fets en vidre Bullseye i en totes les seves formes (fils, escates, frites, dicroic, etc.) el que ens ofereix una infinitat de possibilitats degut a un grandíssim ventall de colors tant transparents com opacs.

També utilitzem vidre de Murano, tant pla com varetes i les murrine que des de fa més de 500 anys defineixen el vidre venecià. També utilitzem, en alguns dels nostres models, esmalts i metalls per inclusions (bronze, fulls de plata, etc.)

Un cop realitzades, acabem les nostres peces amb fornitures de materials nobles, bases de plata, acer inoxidable, cuir natural, etc.

Línies

Et mostrem una petita galeria d'imatges de les nostres diferents línies de productes

Contacta amb nosaltres

Truca'ns o escriu-nos, estarem encantats d'escoltar-te.

666 756 318

info@mmglass.es

captcha